Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povinné ručení-dopis

Od: liliput odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer,

Chtěl bych se zeptat , mám vozidlo 3,5 roků(vlastník).

Měl jsem ho pojištěný od začátku u společnosti Triglav,

Včera mi přišel dopis od společnosti DIRECT, kde mám napsáno že Triglav skončil a změnil majitele , a oni dělali pořádek, a že ,v letech 12/2013 jsem nazaplatil částku povinného ručení která činí 1083kč.Ročně platím 2116Kč , a vždy jsem platil pololetně ale oni chtějí ,důkaz o tom , že jsem to zaplatil bohužel fakturu už od toho nemám je to přece 3 roky, ale jsem si jistý že jsem to zaplatil protože ,si pamatuji že jsem měl vždy zelené karty, které bez zaplacení částky nedávají, bohužel ty staré karty už nemám(možná chyba-já vím).

Myslíte že kdybych zašel do pojištovny , že mi to dohledají , jelikož jsem to občas platíval tam? Jinak jsem to platil poštovní poukázkou .

Děkuji za každé informace od všech,

Hezký večer.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevím,ale nebojím se říci ,kdyř to po Vás požadují,že nic nedohledají!Nebude lepší na poště,když jste platil složenkou?Jinak,je možné že jste půlku nezaplatil-platím 1/4 letně a přesto mám na celé období-rok- jednu ZK ,která zůstane i kdybych jednu třeba druhou splátku nedal!

hodnocení

0x
Tak zjevně nic nemají a zkouší to. Jinak se nebojím, že by bývalá pojišťovna neposlala upomínku...

hodnocení

0x

Stalo se mi úplně to samé, jen s tím rozdílem, že já platím čtvrletně. Sice si myslím že jsem to platil, ale je fakt, že posílali složenku vždy dva měsíce před tím, než se měla zaplatit, tak možnost, že by se chybička vloudila, taky existuje. A tři roky zpátky doklady o zaplacení nemám, tak jsem přistoupil na jejich "šlechetnou" nabídku bezsankčního řešení, a to pětikilo jim zaplatil. Podle zelený karty to nepoznáš, tu posílají normálně. Je ale zvláštní, že nezaplacené pojistné nezjistí hned, ale až za tři roky. *ee*

hodnocení

0x

Zkusil bych tu postu. Cert vi, co vse ze slozenky opisuji do PC:-/
Vzdy mi poslali zelene karty i se slozenkou dlouho pred terminem platnosti.

wiki*
hodnocení

0x

Nic bych neplatil,určitě to zkoušej jak psal výše kolega,protože tady v tomto zlodějstánu to je na každém kroku,kdybyste nezaplatil,tak by vás VYUPOMÍNKOVALY,to oni se OKRÁST nenechaj a hledejte,na poště vám to dohledaj,jestli jste to tam zaplatil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]