Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych radu, měl jsem v autě staré repráky (40W), co jen šuměli a hráli strašně.. Tak jsem si koupil nové - 300W a zapojil sem je. Jenomže mám problé, že zvuk je sice trochu lepší, ale není to žádný velký rozdíl a hlasitost se nezměnila vůbec. Potom jsem zjistil, že moje rádio dává 4x50W. Půjde to udělat nějak aby repraky hráli na plný výkon? Díky!
Reproduktory hrají na takový výkon jaký dodá autorádio - max. 50W (i zde platí zákon zachování energie která se nebere ze vzduchu), proto bude tedy výhodnější místo silnějšího autorádia shánět zesilovač na 4x300W.
Pokud reproduktory jen šumí, a téměř nehrají, může být problém někde jinde... - mohl odejít koncový stupeň autorádia, či přerušené/poškozené vodiče někde po cestě, apod.
reknu ti to takhle já měl v autě stary repraky nevím vykon ale byli to philipsy a když se měl k nim seriove radio hralo to uplně na hovno koupil jsem radio Pioneer a teť to hraje jak zamlada bass uplně krása a výšky též
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.