Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vuně do auta

Od: mira* odpovědí: 4 změna:

poradte jakou vuni do auta ktera dlouho vydrži na ceně nezaleži

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cl
hodnocení

0x
California scents tak 2 měsíce a dobrá je klasika Wunder-Baum a hlavně ta jeho tekutá verze vydrží dlouho.

hodnocení

0x
Já měl vždy tekutou nacvakávací na topení kolem stovky cena v akci. Vůně dostatečná i na minimální nastavení a vždy mi vydržela v autě rok. Záleží taky na vůni, některá je intenzivní, jiná méně. Třeba vanilka naprosto ok. Samozřejmě pokud furt máš topení na plno i vůni úplně otevřenou, tak to vyfuníš ajn cvaj :)

michalpo*
hodnocení

0x

Doporučuji vůně "california scents" jsou to takové nízké plechovky s plastovým děravým víčkem, pasují přesně do držáku na nápoje. Jsou přírodní, uvnitř je nějaký lisovaný len namáčený v olejích - nabízejí hodně druhů vůní, opravdu mohu potvrdit, že narozdíl od "stromečků" a pod je vůně taková neagrasivní, tedy není tak cítit a nebolí z ní hlava, ovšem pachy pohltí spolehlivě, jsou příjemné. Výrobce údává 2 měsíce - ovšem musím říct, že i po těch 2 měsících vůně jde pořád cítit, vydrží déle. Před vánoci jsem tam našel i vůni štrůdlu, jinak žvýkačka, různé ovoce, vanilka, spousta ... Cena 120Kč v Hornbachu.

I panáček do výdechu topení "Mr a Mrs Fragrance" voní krásně, i moc pěkně vypadá, dělá se v různých barvách, každá barva má jinou vůni, opět je jich spousta, opět neagresivní, příjemná vůně, výrobce údává 3 měsíce opět můj osobní dojem je, že i po této době pořád voní. Cena 250Kč v prodejnách Fann (myslím ve všech Olympiích a dalších OC)

saladin
hodnocení

0x

zdravím, dobrá je california car scents .. ale doporučoval bych tam nedávat žádnou ... zkusil jsem jich hodně ale pak jsem měl trochu potíže s dýchacími cestami

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]