Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Centrální zamykání

Od: galaxy odpovědí: 8 změna:

Zdravím, mám takový menší problém s centrálním zamykáním u auta Škoda octavia LX ročník 1999. Jde v podstatě o dálkové ovládání centrálního zamykání, po dlouhé době vybila baterka a musel jsem jí vyměnit, ale potom co jsem jí vymněnil, vše smontovoval jsem s tím zkusil auto odemknout ale nedočkal jsem se žádné reakce, prostě nic, i zblízka a ze všech úhlů to nereaguje. Na tom ovládání je červená dioda která svítí když mačkám ty tlačítka na odemknutí a i teď po výmněně svítí když zmáčknu tlačítko ale auto se neodemkne. Kamarád mi poradil že tím že jsem vyndal baterii se to ovládání rozkóduje a že to musím spárovat tak že zmáčknu jakékoliv tlačítko na ovládání a potom auto klíčem odemknu.To jsem zkoušel asi 5 minut a opět nic tak by mě zajímalo v čem je teda problém a jak tohle vyřešit. Předem díky za odpověd.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Napárovát klíče za pomoci diagnostiky Vag nebo sehnat uni dálku a dopřipojit

hodnocení

0x

Dávám sem,jelikož se to týká centrálního zamykání.

Mám centrál spínaný jen klíčem,jen na straně řidiče.

Poslední dobou se stávalo,že při zamykání zamkly pouze dveře u řidiče,a zbytek dveří sem musel zamknout centrálně spínačem ve dveřích řidiče.

Včera se mi ale stala nemilá nehoda,kdy při odemykání,se klíč ve dveřích zasekl,a sjely všechny skla dolů.

Při sjetí skel všechny vyply,ale u těch za řidičem stále motorek jel,a jakoby přeskakoval.

Když se mi podařilo klíč vyprostit,zjistil sem že už nezamyká,a protáčí se v celé ose.

Po zasunutí klíče do zapalování,jsem chtěl okna vysunout zpět a zavřít je.

Při zavírání dveří za řidičem sklo nevyjelo,ale ozývalo se opět cvakání,jako když něco přeskakuje přes zuby.

Prosím o radu,jak moc je složitá oprava,a jak vyjde cenově.

Nemá někdo fotku vnitřního uspořádání centrálu ve dveřích?

Děkuji.

Řek bych že se ti rozpadla fabka a budeš muset dát novou
A k tomu přeskakovaní to bude mechanismus stahování a dle stavu bud opravit nebo dát nový
vectra-club.cz/...
vectra-club.cz/...
Ty odkazy by tě měli navést jak na to
Jinak v zadních dveřích je to jednoduší

Takže vložka zámku je KO.

Jde sehnat nějaká sada vložek zámků (dveře + zapalování),abych nemusel mít na každý zámek jiný klíč?

neni třeba to schánět komplet seženeš si jen tu co potřebuješ skočíš si do slušnějšího klíčnictví a tam ti zámek přestaví na tvůj klíč

OK,tak zkusím zda u nás v Litovli je to "slušný" klíčnictví,moc by mi to pomohlo.

Musím ještě omrknout zámek PL dveří,kde už před tím blbnuli mikrospínače(jednou zamkli,a pak dvakrát ne).

Takže sem zjistil,že to zadávají nějaké firmě,která si to u nich vyzvedne,a za týden přiveze hotovou práci.

Už sem se rozhodl,že si udělám výlet do Olomouce,kde je zámečnictví kterému stačí jen stávající klíč.

Mimochodem,jak moc je náročné předělat stávající centrál na DO?

koupíš do litru uni dálku a dopřipojíš ke stávajícímu centrálnímu zamykání nevidim problém *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]