Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Audi a4 1,8i quatro dobra volba?

Od: achci* odpovědí: 6 změna:

Je to dobrýá volba?rok 2003 dekuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
hodnocení

1x

Auto z roku 2003 je hodně, ale hodně špatná volba.

Každému se líbí něco jiného a každý máme jinak hlubokou kapsu. Člověk s rodinou a průměrným platem po zjištění cen náhradních dílů a hodinové ceny práce servisu by do Audiny nešel ani zadarmo.

no nevím.. já doma jednu mám a je to převlečená octavka.. takže pokud se bavíme o cenových rozdílech dílů, tak půjde pravděpodobně jen o díly exterieru a interieru.. vím že toto se rádo papouškuje, ale stačí si projet e-shopy a vím, na čem jsem.. samozřejmě vézt starý krám do autorizáku je nesmysl...

albatros498022*
hodnocení

0x

Vzhledem k věku a ceně ND a oprav to opravdu dobrá volba není.

fryyda
hodnocení

0x

co si místo toho, jak psal borec, koupit rovnou tu oktávku? S tímhle už ani na nikoho neuděláš dojem, jestli to má být účelem, sory.

takjan*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]