Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nedávno se mi sjela spojka tak jsem se rozhodl koupit novou. Ale nevím co přesně koupit aby to bylo pořádně udělané. Vím že musím koupit spojkovou sadu a teké bych chtěl vyměnit všechna gufera aby to vše 100% těsnilo. A kamarád mi říkal abych koupil i nové šrouby co drží přítlačný talíř a nějaký čep co vede ložisko spojky že bývá vydřený. Proto vás chci požádat jestli by jste mi řekli co mám koupit a dali mi odkazy na jednotlivé věci. Děkuju moc za rady.
Vlastně už jsi si to vyjmenoval,spojkovou sadu,ale žádný vika,docela dobrá za dobrý peníze je LUK,v ní je vše,přítlačný talíř,lamela a ložisko. skoda-dily.cz/...
Jestli myslíš gufero klikové hřídele aby netekl olej z motoru na spojku tak to je toto skoda-dily.cz/... Nevím jestli se dá sehnat jenom to gufero,ale tady je to v celku i s víkem
Pak gufero vypínací páky skoda-dily.cz/...
Pak mazací tuk,tím se maže hřídel pod ložiskem a ložiska vypínací páky skoda-dily.cz/...
Podložka pod šrouby spojky,těch potřebuješ 6 skoda-dily.cz/...
A nakonec šrouby taky 6 skoda-dily.cz/...
Čep co vede ložisko spojky teda netuším co tím myslí,ta vypínací páka je v celku a nic se na ní nevydírá,to ložisko je na ní jenom nasazené a netočí se po ní
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.