Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fiat Punto-od jakého roku je pozink kastle?

Od: ddd odpovědí: 4 změna:

Ahoj,od jakého roku se u Punta dělá pozinkovaná kastle?ý¨Že by už od začátku

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomaslad*
hodnocení

0x

Pokud vím, pozink kastli už mělo Uno Logo, tj od cca 1991. Nicméně jedno Punto 1997 jsem před 2 měsíci dal na vrakáč ( ač mělo ještě rok platnou STK), 3x jsem kopl mírně botou do prahu a byl jsem v interiéru. Rezlo to šíleně, všude, oproti starým poctivě pozinkovaným francouzům typu Peugeot 306, které prostě nereznou.

No ono už ani to TPC není co bývalo. Starou ÁXku jsem rušil jako 23 letou a krom pár flíčků na blatníku na ní nebylo kousek rezu ale teď máme doma dvě Xsary a obě už mají prahy narezlý.

asd1
hodnocení

0x

Punto je pozink od začátku.

Punto 1 dlouho drží (ca 12-15 let) a pak rychle totálně shnije celý spodek. 1 bych už nekupoval, leda snad někde z oblastí kde se nesolí.

Punto 2 le lepší.

ekr®
hodnocení

0x

Punto 1 jsem měl rok výroby 97 kupoval sem ho jako 4-leté a přišlo se při prohlídce na dírý v zadních podbězích prohnité na záruku mi to tenkrát udělali ve fiatu dávali vše origo a měli na to dokonce vypracovaný technologický postup až z torína prý to viděli poprvé.Přišel sem na to tak že sem si po koupi chtél vystříkat podběhy od bahna a nastříkal sem si vodu až do kapes v kufru.Byl sem i u té výměny všech těch plechů, no měli ze mne radost jak jim furt stojím za zadkem.Ty plechy jak púvodní co šli ven tak i ty nové obyč plech punto je sice oboustraně pozinkované ale jen tam kde je lak zbytek je obyč a tam to celé vlastně zhnije, asi žádné normální auto v této cenové relaci není celopozink to by nikdo nezaplatil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]