Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám Ford Focus 2000-kombi,1.6 74kw. Mám 4 x pneu 185/65 R14 86H s asi 4 mm vzorkem na léto. Mám možnost koupit 4 x alu 6Jx14H2, ET38. Chci se Vás zeptat, zda by šlo pneu přezout na ty alu kola a zda by kola "nekoukaly" z blatníků. Díky moc za odpověď. Jirka
Pokud vim tak legálně ne.
Jen podle toho co máte v TP, mělo by být snad 5,5Jx14 H2 ET 47,5 nebo 43,5
4mm už nemá smysl nazouvat
1,6
Ale ve vyšších rychlostech to pod 3 mm už docela rádo zaplave na vrstvě vody. Je fakt že do města a na rozumnou jízdu to je ještě v pohodě.
A přezouvání myšleno pokud to má nasazené na plecháčích...
Děkuji Vám za rychlou reakci. Na stk kontrolujou jenom rozměr pneu, jaké alu tam mám by zjistili, až by mě donutili sundat kolo . Musím si to ještě promyslet, nerad bych, aby mi kolo koukalo ven
Zkušené oko to uvidí hned zvenku. Pokud budeš v A nebo D tak tě klidně odstaví a budeš shánět odtah = zkažená dovolená. Při nehodě problém s pojišťovnou...
Dej tam to co patří a nevymýšlej ptákoviny "jestli by to šlo", kol jsou mraky, aktuální výhodná nabídka až tak výhodná být nemusí.. Nejsou v TP = nehodí se mi, neberu.
pojišťovnu to nezajímá, ale 6J v tomto rozměru jsem ve schalovacích dokumentech fordu nenašel, v TP se uvádí jen 5.5J a bude to zajímat technika na STK...požádal bych FORD MOTOR COMPANY o stanovisko nebo bych si pořídil ráfky s typovým listem, který bych nechal potvrdit na STK a pak nechal za 50,- Kč zapsat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.