Nejste přihlášen/a.
Jasně dá se stím jezdit normálně jde o to jestli řešili výfukový systém nemuselo to být na první pohled technika zřetelné a nemyslim si že kymácí s každým dílem.
Dal bych ho přivařit zpět jak kvůli STK tak je nebezpečí požáru když najedete vlétě do suché trávy může vzplanout od rozpáleného katalyzátoru oprava cca 300,- u soukromníka,
To je daň za to že neumíme jezdit. Když přijde božínku ta strašná kalamita a 3 cm mokrého sněhu tak jediný co umíme je do toho nasypat tuny soli.
Jde to navařit zpět pokud je na co,reklamovat těžko,to na první pohled nemusí být vidět a před půl rokem to ještě držet mohlo,teď jak jsi jezdil v těch srajdách tak to prostě urezlo
Musím Vám říci, že jsem vždycky fascinovaná technickými dotazy tady i odpovědmi na ně. Jsem totiž naprostý technický antitalent. A tak ráda čtu brilatní odborné rady tady i když jim často ani nerozumím, při výběru auta například mě by víc zajímala barva, muže třeba asi motor. Prostě je velký rozdíl mezi námi ženami a muži.
Já samozřejmě vím že zase na forech o receptech či modě pro změnu převládají ženy, kde by se zase neorientovalo více mužů, ale zkrátka se mi to líbí ty rozdíly mezi námi. Ta technická šikovnost mužů.
To, co je na obrázku bych neuhádla ani kdyby mě mučili.. původně jsem si myslela že je to něco od pračky
Tak hezký den všem...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.