Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chip motoru a stk

Od: blondakok* odpovědí: 6 změna:

Mám načipovaný motor 1.6 benzín a potřebuij poradit jestli to zjistí na stk a jaký je to problém dík

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jenda2*
hodnocení

0x

Po napojení na jejich systém to zjistí hned. Pokud nemáte certifikovanou úpravu ŘJ, tak se STK nekoná a vozidlo není schopné provozu. Musíte do autorizovaného servisu na přehrátí původního Software a pak nějaký den vozidlo používat pro vytvoření systémového hlášení. Má to přesný název.

blondakok*
hodnocení

Dík za radu

mzxy*
hodnocení

0x

na pokyn MDCR nebude SME načítat údaje z paměti ŘJ až do 30.6...jsou s tém problémy

blondakok*
hodnocení

jo moc dík

dejv111neprihl
Dobry den,
velice Vas prosim o odkaz na to, co pisete, tedy ze MDCR naridilo nenapojovat RJ pred merenim emisi. Je to pro me dulezite. Byl jsem v patek, ze si necham zmerit emise a ejhle! asi 5 poli jsem mel s polozkou NE. A pritom mam normalne fungujici motor! Slape jak hodinky! A kvuli takove kravine by nebylo mozne udelat emise? Je to desna buzerace. Mam benzin 1.4i, 55kW od Citroenu, rocnik 2002.

no tak otazka je co máš v paměti závad.. nech si to napíchnout na diagnostiku.. ale u některých aut to je problém udělat i když normálně jezdí a ani nemají chyby v jednotce... což je kravina.. hlavně tyto udaje nejsou určené pro užití STK.. je to celé postavené na hlavu.. měli to když už řešit tak, že pokud mám prázdnou pamět závad a projdu emisema tak OK.. ale ne tohle.. jsem zvědavý co chudáci HTP.. tam je to pry docela problem udělat ty kody...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]