Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
Děje se mi u Octavia II teď opslední dobou taková divná věc. Vždy když na nějakém sjezdu krouhnu zatáčku do prava hodně ostře, tj. třeba mi i mírně, opravdu mírně pískají gumy, tj. je tam volant na doraz a taky odstředivá síla, rozsvítí se mi kontrolka Airbagů. Pak jí v diagnostice VCDS před diag kabel zhasnu a zase pár dnů jezdím než krouhnu zatáčku.
Když vypíšu chybu, ukazuje to následující
15-Airbags -- Status: Malfunction 0010
1 Fault Found:
01639 - Crash-Sensor for Side Airbag; Rear Passenger Side (G257)
014 - Defective - Intermittent - MIL ON
No a pak s tím asi nesouvisející
08-Auto HVAC -- Status: Malfunction 0010
1 Fault Found:
00716 - Air recirculation Flap Positioning Motor (V113)
000 - -
což bude něco s klimatizací
Já se na fórech dočetl že někde bývá vedený kabel a ten trpí na rozpojování forum.skodahome.cz/... A někdo psal že to může dělat vypínač v kastlíku. Otázka - jde nějak logicky vysvětlit to rozsvícení zrovna když krouhám zatáčku doprava? Napadlo mě jestli jak mam narvanej kastlík věcma tam něco netlačí na vypínač apod. Nebo k tomu kombinace zima, vlhko... ale mrazy zas takový nejsou. Jak z toho poznám pro kterou stranu to je... nebo na společný části vedoucí k zadním ABG pod podlahou?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.