Zdravím, co může mít vliv na kolísání volnoběžných otáček za jízdy u dieslu? 1.8tddi 66kw Může to být snímač otáček na klice? Diagnostika bez závad a stalo se to jen jednou, ale dvakrát za rok se mi stalo že jsem hůř startoval... V létě asi na 5pokus a po druhý to bylo v zimě asi na 20 pokus. Jinak vždy na brnk.
To si myslím že by dělalo i při volnoběhu na místě, navíc teplý i studený starty jsou OK a před rokem a 20tkm se dělal repas čerpadla... Spotřeba je taky vpořádku, takže vstřikování asi nee, to kolísání bylo jen jednou, tak snad vpohodě
a kolísá vám to jen na otáčkoměru a nebo to i cítíte jak motor kolísá?
punker*
Jel jsem asi 90km/h ale jo trochu to bylo i cítit, ale stalo se to jen jednou... V chybových hláškách na diagnostice nebylo nic, ale v logu závad byl právě snímač otáček na klice, tak nevím, moc se v tom nevyznám... Diagnostiku jsem si dělal sám, takže spíš jen to vyčtení závad
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.