Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemohu sehnat typ klínového řemenu

Od: dominikludvik odpovědí: 6 změna:

Zdravím, mám takový problém, moje dítě vlastní vozidlo Chatenet Media 505, s ř.oprávněnim Am, a před pár dny jí uletěl klínový řemen. (Řemen Variátoru zůstal :) ). Potřebuji najít co tam je za řemen protože to nikde nemohu najít a nedaří se mi to ani na netu. Pomohl by někdo? Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
vypadá to, že do tohoto auta se montovalo asi několik různých typů motorů, takže nejdřív musíte vědět, co v tom máte za motor a teprve pak hledat dále. Pokud by v tom byl motor např. Lombardini, tak nějaké manuály jsou třeba tady.

dominikludvik
hodnocení

Děkuji zarychlou odpověď jedná se o motor Lombardini dále bohužel nevím. Ale soudě podle názvu Media 505 soudám že to bude motor 505ccm možná ale soudím špatně. kdyžtak mne opravte. Ale podle jejich stránek vím že se jedná n něktrý z modelů LDW - podle obrázku :)

cechacek*
hodnocení

0x

Soused měl tento stroj, díly sháněl tel. 723049353

dominikludvik
hodnocení

Tak jsem pátral na stránkach Lombardini a je to na 99,9% tenhle motor lombardinigroup.it/... ale ať v datasheetu hledám jak hledám co tam patří za klíňák tam nevidím.

Dostal jste se i tady? partners.lombardini.it/... Pokud ano, pak zadejte potřebné údaje...Musíte se dostat do Technical Documentation a přihlásit se jako host, případně se zaregistrovat...

doplněno 03.03.16 20:58:

Nebo i zde je možnost motory.laski.cz/...

doplněno 03.03.16 21:03:

Případně tady service.lombardinigroup.i/...

dominikludvik
hodnocení

Děkuji za pomoc klíňák už mám :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]