Nejste přihlášen/a.
Ahoj, už nějaký čas přemýšlím, že koupím ojeté auto. Aktuálně mám Feldu 1998 najeto 40.000 km. Za rok najedu přibližně 5.000 - 6.000 km.
1) Mám Feldu nechat a koupit další auto
2) Mám Feldu prodat a koupit jiné auto
3) Mám nechat jen Feldu
Do ojetého auta jsem ochoten dát 130 - 140.000 Kč. Nemohu se rozhodnout... Mohu do Feldy vrazit dle propočtu za materiál a práci kolem 60.000 Kč za renovaci - nápravy, blatník, kola atd., jinak je ve velmi dobrém stavu - jsem druhý majitel, první byl děda.
Mám možnost koupit Octu II 2.0 TDI asi 2007 v dobrém stavu po rozvodech atd. od známého. Upřímně se bojím, že auto nebude tak spolehlivé jako Felda, jelikož je vše narvané elektronikou plus turbo atd. Jaké řešení by bylo dle Vás nejlepší?
Děkuji za Vaše názory.
Jakub
Dojezdi Felicii ... určitě do ní nevrážej 60tis - to je absolutní nesmysl.
5tis. Km je dost málo na Diesel. Obecně každé novější auto bude mít asi trošku vyšší náklady na provoz - díly jsou logicky u novějšího auta dražší než u starého - v tomto případě by to ale nebylo zas tak hrozné.
Výhodou je samozřejmě větší bezpečnost, lepší výbava, větší pohoda při jízdě. Je na tobě jaké máš priority, pokud koupíš novější, tak felicii neudržuj - je zbytečné držet dvě auta pokud k tomu nemáš nějaký důvod.
Samozřejmě bezpečnost ... ve felicii se většinou bourá pouze jednou
Tedy je to otázka priorit. A samozřejmě financí.
Už 4x po sobě jsem koupil uplně nové auto - nacpané elektronikou, musím říct, že nikdy se mi nestalo, že by právě elektronika byla předmětem poruchy (ťuk ťuk) ..
Pokud máte peníze na vyhazování, prodejte a kupte nové. Pokud jste "běžný smrtelník" - také hlasuji pro 3) - Jakékoliv novější auto, které je ojeté, bude potřebovat pravidelný a výrazně dražší servis. S uvedeným nájezdem bych rozhodně neměnil, pokud by nebyla felicie K.O.
Musím dodat - i kdybych si nechal felicii, renovaci bych prováděl podle nutností a s rozumem - tj. plechy a lak ok, ale pokud to nic dalšího nepotřebuje, tak NIC nedávat... za renovaci max. 10tis (blatníky a lak). Další investice jako brzdy, kola... do 10tis - jinak to není auto pro servis ale "na dojetí".
Pokud se někdo vybourá ve 120km/h, jedná se o rozdíl krchov x doživotní mrzák. Samozřejmě je bezpečnost v octavii nesrovnatelně vyšší, ale záleží na řidičském umění a "štěstí" - Pokud má někdo smůlu a trefí ho náklaďák, většinou je jedno, jestli je to druhé auto škoda, audi, ford,...
Novější vůz a lepší motor zase podporuje sebevědomí a tím se zvyšuje riziko vlastní blbosti a nehody.
Musím doplnit, že jedním z důvodů ke koupi novějšího auta je také bezpečnost. Mám trochu strach půjčovat Feldu mladé. Dle testů je Octavia II na úplně jiné úrovni, než Felicia - logicky by to tak mělo být. Jen jednou za celou dobu řízení(8 let) jsem boural, bylo to také ve Feldě při 30 km/h a vůbec to nebyla sranda. Nedovedu si představit, že by třeba mladá bourala při 50 km/h s Feldou do auta v protisměru. Co si myslíte o bezpečnosti Felicia/Octavia II - mohu to považovat za hlavní důvod ke koupi?
To je kravina. Octavia proti felicii neni, co se bezpecnosti tyce, trochu jinde, ale HODNE jinde. Samozrejme, radeji bych absolvoval celni naraz ve felicii, nez bocni v octavii, ale nic to nemeni na tom, ze po strance bezpecnosti (a to jak pasivni, tak aktivni) jsou ta auta nekde uplne jinde...
Bocni naraz je problematicky u vsech aut (vcetne zavodnich, ve kterych je ram), zatimco pro celni naraz jsou (nejak) dimenzovana i hodne stara auta...
Bezpečnost je řádově jiná - s Feldou se bourat prostě nesmí. Jasně že ve 100 kmh čelně nebo do stromu je celkem jedno v čem se jede, ale spousta nehod je v rychlostech kolem 50 kmh a tam je rozdíl zásadní - z novějšího auta vystoupíš jen napudrovanej, ve Feldě máš motor místo nohou.
Bezpečnost je v podstatě jediný rozumný důvod proč Feldu dát pryč.
Nech si Feldu a přiměřeně ji udržuj, cpát do ní peníze a děělat z ní nové auto je blbost. Mám ročník 98, na budíku 72 000, vím co píšu. Nemám problém koupit novou Oktu, ale na co. Felda není náročná, kapsu ti neutrhne a pro běžnou každodenní potřebu doveze. Agregáty nejsou problém. Hnije, ale plechy včetně laku se nechají udělat za rozumné peníze, jde hlavněě o lemy blatníků a 5-dveře. A spotřebka se nepočítá, to se měění u každého auta a vždy za víc peněz, než u Feldy. Bezpečností Feldy se netrap, zázrak to určitě není, ale tohle auto není na závodění nebo na dlouhé štreky po dálnici při 140 km/h. A při cmrndání kolem komína zas tak velká rána nehrozí. Jistě, sundat tě může kdokoliv, ale jinak vypadá drcanec při cmrndačce a jinak rána ve 120 km/h
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.