Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká je hodnota auta? Fabia II

Od: mytrix* odpovědí: 5 změna:

Mám možnost koupit do firmy Fabii 2 Combi 1,2HTP v základní výbavě, bílá barva. Má jen dodělávaný centrál, autorádio a jinak výbava nic. Klimatizaci nemá. Rok výroby 2009 a nájezd pouhých 50tis km. Po technickém stavu OK, znám historii od koupě.

No otázka teď je, jakou má to auto reálně cenu? Nejsem bohužel schopnej to nějak odhadnout, protože aut na trhu, které jsou téměř bez výbavy a mají při tomto ročníku tak nízky nájezd je pramálo, popravdě jsem žádné nenašel.

Jinak věc se má tak, že o tomto autu uvažuju v rámci umoření dluhu, který u mě vlastník má (jiný způsob úhrady je asi nereálný). Nicméně potřeboval bych nějakou reálnou částku. Díky.

doplněno 01.03.16 15:06:

Já myslím, že někteří nečetli zcela otázku :) Já nemám na výběr. Je to asi jediná možnost jak umořit dluh, který u mě zákazník má, proto řeším přibližnou hodnotu, abych věděl, kolik vlastně můžu započítat.

Kdybych takový problém neřešil, tak ani takové auto nekupuju, ale když už tento problém vznikl, tak do firmy jej asi upotřebím.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

daniel*
hodnocení

2x

Reálně .. Motor - jeden z nejhorším co kdy automobilka udělala, Výbava velmi špatná, absence klimatizace dnes cenu sráží hodně - málo kdo již dnes koupí auto bez klimatizace, okýnka a zrcátka předpokládám nejsou na elektriku. Přidanou hodnotou je že jde o Combi, má málo najeto, poměrně mladé, pokud je ve velmi pěkném stavu tak by se za 70tis Kč asi dala střelit - bude ale trvat než to prodáte. Reálně bude oříšek takové auto prodat.

porovnání (Škoda fabia 2, r.v 2008, 1.2HTP 44kW, najeto cca 70 000Km , výbava: dálkový centrál,zrcátka a okýnka v elektrice, Klimatizace, USB+AUX MP3 rádio, výškově nastavitelné sedadlo, cena 72 000Kč )

samozřejmě v inzerátu najdete vaše vozidlo třeba za 130tis Kč ... ovšem můžete ho tak prodávat třeba rok a stejně ho nejspíš nakonec neprodáte, spousta cen je dost nadsazených a potom jdou postupně dolů- pokud nespěcháte můžete to tak také zkusit.

doplněno 01.03.16 15:32:

za umoření dluhu bych reálnou hodnotu viděl 40tis Kč. Neboď zhruba za takovou cenu by jej majitel prodal bazaru.

hodnocení

1x
Zapomente na HTP a schánějte nákou 1,4 ku
doplněno 01.03.16 14:31: Ja bych za to víc jak 40 nedal

hodnocení

0x

Combi 1,2HTP = cena náhradních dílů z vrakoviště... byť se prodávají za 100 tis - ale tu hodnotu TO NEMÁ!

doplněno 01.03.16 15:10:

Výkup u bazaru bude za 30-40 tis podle stavu a dokladů o servisu. Pro vlastní potřebu bych to nikdy nekoupil, ale na kšeft... za 40 koupí, dá na net za 79 a třeba to prodá... třeba ne, má rezervu...

Za umoření dluhu max. 40tis.

asd1
hodnocení

0x

Řekl bych že za 100k se kupec najde - přece jen Fabia a kombík, to má jméno a hodnotu :)

Já bych za to dal max. 50 pokud je v opravdu dobrém stavu. Resp. pokud bych musel koupit Fabku bez klimy a jezdit v ní ještě 10 let ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]