Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
máte někdo zkušenost s dodělávánými foiliemi do skla automobilu? chtěl bych si to pořídit kvůli miminku, aby na něho nesvítilo. Samozřejmě bych chtěl folie s atestem.
Jaká je optimální míra propustnosti světla? Poradíte někdo?
0x
Pro tento úšel rovněž doporučuji použít spíše clony do oken než fólie. Je tam zásadní výhoda v tom, že je lze v případě potřeby odstranit a druhá podstatná věc, že lze mít otevřené okno a přitom stále stíní.
Cena těch kvalitních se ale dostane na cenu fólií, takže je to na zvážení, co od toho čekáte.
Jen zběžně uvádím například slunecni-clony-do-auta.cz/... ale výrobců je víc. Tuším že i automobilky to mají v příslušenství (je vždy lepší volit originály pokud existují)
0x
Ano, mám zkušenost, na všech autech, vozím nářadí tak aby to případné "pomocníky odlehčovače" přiliš nelákalo nechal jsem si vždy zadní okna a kufr polepit.
Na prodejně mají vystavené folie už nalepené, tak se můžete kouknout co by vám tak nejvíc vyhovovalo, zákonem jsou limitované pouze okýnka v předu.
udává se v % propustnosti světla (takže čím nižší číslo, tím méně jde vidět do vnitř) Nejčastěji se dělá od 50-5% při těch 5% už dovnitř nejde skoro vidět.
Mám s UV ochranou, zvyšují pevnost skla (proti rozbití a v případě nehody se tolik netříští), mají nějakou zvýšenou odolnost proti teplu, takže více chrání ten vnitřek auta před teplem, do vnitř vidět nejde, ven v pohodě (trochu jako přes sluneční brýle), mám to na větším autě (Peugeot Partner) 2x boční okýnka na dveřích, 2x boční okýnka a 1x zadní okno (kufr) .. cena 2700Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.