Dobrý den.Chci se poradit ohledně zapalovacích svíček u mého Fordu.Po ujetí asi tak jen 20-30 km mi vždy odejdou svíčky,auto začne vynechávat,pak jede chvíli na nízké otáčky,až úplně zhasne a už nejde nastartovat.Auto bylo i v několika servisech,ale zatím to nikde nespravili.Nevíte čím to může být?Děkuji
Jak vypadají ty svíčky co podle Vás odešly.Totiž tady to ukazuje na úplně jinou závadu než jsou svíčky.A tím je vysokonapěťový modul, prostě vysokonapěťová cívka.Když Vám auto znova nepojede a vy jej necháte vychladnou tak zase úplně normálně pojede.Ta cívka bude mít závadu když bude teplá ,když bude studená závada žádná nebude a auto normálně pojede..Chtělo by to nějakého autoelektrikáře, který tu cívku proměří až Vám to udělá tu závadu.
kodl*
Tak svíčky vypadají úplně normálně,akorát jsou mokré,jelikož nedávají jiskru.Indukční cívky jsme měnili z plně funkčního vozu a nic to nepomohlo.Nedávaly jiskru ani u chladného motoru,ale když se svíčka oddálila od kostry tak jiskru dávala,tak nevím.Po vyměně svíček,auto zase kousek normálně jelo.
stenly*
Je pravda že s některými svíčkami jsem měl potíže,ale ne až takové.Můžu se zeptat ,co to je za značku .Třeba se značkou Champion jsem problém nezažil a navíc nejsou drahé.
kodl*
Tak svíčky jsem tam měl různé jako Champion,Bosch,Brisk atd.ale pořád stejné potíže
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.