Nejste přihlášen/a.
Může někdo poradit jak opravit malou prasklinu na plexi světla. Prý to jde zalepit? Děkuji za radu, cscsc.
Zdravím,
nepíšete nic o autě, jeho stáří (aby se dalo dhadnout, co je to třeba za typ plexi) a ani kde prasklina je, takže bohužel i odpověď bude v tom smyslu - ano, všeobecně platí, že kryt světla, pokud je z plexi, tak opravit (zalepit) jde. Dělal jsem v minulosti i totální rekonstrukci na kusy rozbitého krytu světla (zadní sdružené svítilny) pomocí tekutiny z Dentakrylu. Vidět to vůbec nebylo. Jenže to šlo o auto, které se dnes už 25let nevyrábí. Těžko říct, jak to bude s dnes používanými plasty u modernějších aut - takže jedině zkušet hledat cestu, protože nějak to určitě půjde, ale jak a za kolik, to je otázka.
Díky, za odpověď, jde o zadní světlo na autě r.v. 2006, někdo mě trefil, asi ciklista, je tam taková vlasovka, myslel jsem třeba zatřít to vteřinovým lepidlem? Zkusím sehnat Dentakryl, vím že to byla vždy sada. A díky. cscsc.
Věřím, že jednou v daleké budoucnosti budou mít všichni takové krabičky, s kterými půjde telefonovat a třeba, ale to už hodně fantazíruji, třeba i fotit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.