Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký je rozdíl mezi těmito dvěma tlumiči?

Od: tlumicnafeldu odpovědí: 4 změna:

Jaký je rozdíl mezi těmito dvěma tlumiči?

Jedná se o tlumič pérování ke škodě felicia combi, první generace, je to tlumič SACHS dobíjený plynem

jeden má označení "Veličina: SFE30//20X167A"

druhý má označení: "Veličina: SFE26/20X168A"

díkes

doplněno 29.02.16 11:15:

Dal jsem dotaz na prodejce a nic...tak nevím jestli je to skutečně na 100% rozdíl pro ABS nebo pro vůz bez ABS

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

trtr
hodnocení

2x

Zdravím, rozdíl by měl být v tom, zda máte či nemáte ABS systém.

tlumicnafeldu
hodnocení

Zdravím, ABS nemám, ale jak jste to z toho vyčetl, že se jedná o toto rozlišení tlumičů? Já už se bál, jestli to není rozdílná výška tlumičů, ale to mi přišlo jako blbost, protože to by musely být i různé výšky pružin, což předpokládám, že nebylo. Myslím, že výška pružin byla u všech felicií první generace stejná...?

trtr

Zdravím, při podrobném zadání do Googlu tato informace vyšla najevo. Jinak se raději vždy řiďte katalogem výrobce ND, viz: webcat.zf.com/... . Je to německy, takže ohne ABS- bez ABS, mit ABS-s ABS. Zapište si OEM kód tlumiče a podle něj najděte daný díl u svého prodejce.

Pozor na správnou motorizaci, Vaše určení vozu není úplné!

tlumicnafeldu
29.02.16 15:26
hodnocení

díky*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]