Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sankce za marihuanu při řízení nákladáku

Od: toxxx odpovědí: 9 změna:

Zdravím chci se zeptat jaké jsou sankce pokuty tresty při výkonu práce řidiče TIR s pozitivním testem na marihuanu.Diky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
V sazebníku se dá dočíst:
-řízení vozidla ve stavu vylučujícím způsobilost, který si řidič přivodil vlivem návykové látky (podle §130 TZ alkohol, omamné látky, psychotropní látky a ostatní látky způsobilé nepříznivě ovlivnit psychiku člověka nebo jeho ovládací nebo rozpoznávací schopnosti nebo sociální chování)
+7 bodů, odnětí svobody až do 3 let, peněžitý trest, zákaz činnosti 1-10 let »»§274 TZ
toxxx
hodnocení

Děkuji,tak to si to budu muset odpustit

asd1

A hlavně pokud způsobíš nehodu, tak celou škodu zatáhneš ze svého.

toxxx
hodnocení

A jak jsou spolehlivé ty testy?Před týdnem mě stavily v autě a dali mě test na drogy a byl negativní den dva dny předtím jsem měl gram indooru tak nechapu..hulím málokdy.

toxxx
hodnocení

Už jsem si mysel že je všechno v háji,podle testu mě polda řekl že zatím tři čárky že jsem těhotnej trošku jsme pokecaly a ani nevím jestli ten test dokončil trvalo to docela dlouho a ja sem měl tendenci to zahrát že spěchám,jinak nejsem feták občas si rád jen zahulím jako kdeko...

ladza*
hodnocení

0x

Dá se to šikovně zamaskovat - kyselé bonbony, citronka, sirup aj. Každopádně ty bonbony mět položené vedle na sedačce, protože jim vyjde test negativní myslim, tak se můžou zeptat, co jsi jedl nebot tak.

gogoz
To je pekna blbost, je to jen mytus a povidacka kolujici mezi zkourencama za volantem. Kup si orientacni test na drogy v lekarne naper se bonbonama a stejne to bude pozitivni. Kdyz se dela ster a ses vasnivej kurak co sjede 2g te dnesni hnusne pretehaceckovane ganji denne tak po dvou trech dnech klidne nalizes.

cechacek*
hodnocení

0x

Strýcu až to někde nahulíš a někoho ohulíš, nebo pošleš na onen svět, tak podle nového OZ máš do smrti o splátky v milionéch postaráno a nebudeš mít ani na hulení

fex
hodnocení

0x

Zavřít až zčernáš !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]