Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Led žárovky přední světla

Od: mara21® odpovědí: 6 změna:

Ahoj,chtěl bych se zeptát,jaké máte zkušenosti se žárovkami led ve předních světlech (parkovací žarovky led).Hlavně jak dlouho vám vydržely? led-autozarovky.cz/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
hodnocení

0x

Zkušenosti nemám, ale proč měnit žárovky za ledky v autě? Pochopil bych světlomety, aby to třeba víc svítilo atd. Ale parkovačky?

hodnocení

Obyčejné žarovky mě strašně rychle praskají. :(

fiser22*

Tam může být problém ve vyšším palubním (nabíjecím) napětí, spíš řešit příčinu než následek .) (samozřejmě záleží co znamená rychle )

dusger*
hodnocení

0x

Mně osobně parkovačky taky za to nestojí, ale pár mých přátel podobné žárovky používá. Pokud si vybereš teplotu světla max. 3000K, spíš i míň, pak nejsou od vakuové téměř k rozeznání.

hodnocení

0x
Pokud začneš misto nou name 5W celoskel používat náký lepší značkový budeš mít po problému
Já používám značku tesla a v pohodě

ladza*
hodnocení

0x

Hlavně si to dobře sešteluj protože osvícení ledkama není vubec příjemné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]