Dobrý den, Prosím o radu mám Škodu Fabii 1.9 TDI, 74kw 2003 výroba a nějak mě zlobí topení. Při prvním Nastartování přestane reagovat regulace topení, vnitřní okruh, klimatizace a topení jen topí. Jinak intenzita foukání a směr foukání funguje, ale když motor vypnu a zase zapnu tak vše funguje jak má nejde mi na to na rozum. Dokázal by mi prosím někdo poradit kde je závada popřípadě jak ji vyřešit? Děkuji.
Intenzita a směr foukání se nastavují manuálně. Regulace teploty, vnitřní cirkulace a klimatizace jsou řízeny řidicí jednotkou klimatizace a prováděny pomocí servomotorků klapek a dalších akčních členů. Pokud to nefunguje všechno najednou, tak to vypadá, že je nějaký problém s tou řidicí jednotkou. Chtělo by to diagnostiku ... načíst chyby, udělat diagnostiku akčních členů a zkontrolovat bloky naměřených hodnot.
sytry*
Děkuji za odpověď.
Jen by mě zajímalo jak je možné že po prvním nastartovnání nic nefunguje a po vypnutí motoru a znovu nastartování funguje vše.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.