Nejste přihlášen/a.
Ahoj,v jedný stodole jsem objevil uloženku,krásnou zachovalou škodu 110L a uvažuju že bych si ji opravil na veteránský účely. Ovšem doklady od toho auta už dávno neexistují.
Jelikož se v administrativě neorientuji,mám nějaké možnosti jak to přihlásit,klidně třeba i na veteránský papíry,to by testace udělalo to je 100% originální stav,ale jestli k tomu nemusejí být doklady.
Případně kdybych nějaké doklady sehnal,přendal štítky,jde to nebo je to nereálný?
Ptám se proto jestli to mám brát,jinak půjde do šrotu a byla by toho auta hrozná škoda,takhle zachovalá škodovka to se vidí jenom na srazech
Zdravím,
když je to "bez papírů"tak to nevím ale poradí ti určitě třeba tady Škoda veteran klub nebo třeba Králové hradecký /....
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.