Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přihlášení starýho auta

Od: fik odpovědí: 6 změna:

Ahoj,v jedný stodole jsem objevil uloženku,krásnou zachovalou škodu 110L a uvažuju že bych si ji opravil na veteránský účely. Ovšem doklady od toho auta už dávno neexistují.

Jelikož se v administrativě neorientuji,mám nějaké možnosti jak to přihlásit,klidně třeba i na veteránský papíry,to by testace udělalo to je 100% originální stav,ale jestli k tomu nemusejí být doklady.

Případně kdybych nějaké doklady sehnal,přendal štítky,jde to nebo je to nereálný?

Ptám se proto jestli to mám brát,jinak půjde do šrotu a byla by toho auta hrozná škoda,takhle zachovalá škodovka to se vidí jenom na srazech

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

danys*
hodnocení

1x
Pokud je to v původním stavu,tak to dejte na veteranske doklady. Kontaktuje nejbližší veteranklub a pres ne je uděláte. Vyjde to cca.na 5tisic 1x za rok vet. testace a povinné na rok v řádech stokorun. Jezdit můžete jak chcete,nikdo to nekontroluje.

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
když je to "bez papírů"tak to nevím ale poradí ti určitě třeba tady Škoda veteran klub nebo třeba Králové hradecký /....

hodnocení

0x

alebo skus skoda-virt.cz/....

mzxy*
hodnocení

0x

pokud je to moje stodola, je to na trestní oznámení...

fik
hodnocení

Ne tvoje stodola to vážně není*smich*

fik
hodnocení

Dobrá díky moc všem,půjde to přes veteránské testace

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]