Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, uvažuji o koupi ojetého auta. Ted mám š felicia a mám ušetřeno 140 000 plus 10 000 na rozvody hned po koupi.
Chtěl bych vědět váš názor.
Přemýšlím o voze octavia II 1.9 TDI 77KW kombi nebo VW golf V kombi 1.9 TDI. Chtěl bych se zeptat jaké auto je spolehlivější a co je lepší a prostornější (časem budu chtít děti)
Ročně najezdím okolo 14 000 km obden kratší trasy po dálnici cca 30 tam a 30 zpět a dále denně 10 km po středně velkým městě (Ústí n/L).
Auto chci kvůli tomu abych ušetřil na palivu. Felda žere za 6,5 L a fábii 1.2 nechci protože nejde a benzínové octávky a golfy taky ne pač žerou.
Ještě bych se chtěl zeptat kdyby mi odešel na octavii II 1.9 vstřik dají se repasovat nebo musím koupit nový? (jsou drahé)
Kupujte za 120tis - u tak starého auta se mimo rozvody najde dalších x věcí, takže těch 20 tisíc tam vrazíte..
Vámi zmiňované typy jsou často užitkové vozy firem a živnostníků - nevěřil bych nájezdu a tím předpokládám zdaleka vyšší náklady na servis.
Roční nájezd je spíše pro benzín - zkuste se mrknout na 1,8turbo 110kW od VW/audi. Co projedete navíc, to ušetříte na servisu.
Vstřiky se repasují provizorně - po poškození už se jen vyměňují.
Doporučil bych A4 - zmíněný benzínový motor.
Jak je uvedeno - tdi se ohřívá 5-10 km a jede za draho- třeba i 6-7 litrů. Vůz po prvním majiteli ze zahraničí má tu nevýhodu, že na zahraničních TP není uveden přesný počet historických majitelů - je vždy jen na jednoho člověka. Velmi dobře se tedy prodávají "po prvním majiteli".
Soused si koupil vůz z Itálie s textem "nikdy neježděno v soli"- jenže Alpy jsou v Itálii také - při servisu vozu po cca měsíci servisák našel hroudu soli v motorové části...
Kupujete starý vůz- ojetý - za tu cenu octavie 2005-2006 - což byla první řada dvojkových oktavek s problémy. Citroen C5 1,6HDi z roku 20007-2009 v poměrně lepší výbavě. Ale kdo chce kam, tomu PČR po krádeži zavolej...
jo a fabie 1,4 16V 50kW žere cca 6-7,5 litru podle nohy
tak kupte rovnou CNG vůz - 1,6 octavia TOUR... pořád jste ale v oblasti octavia. Neomezujte se touto značkou. Kupujete ojetinu, takže potřebujete vůz podle aktuálního stavu, ne značku!
Mrkněte se třeba na FIAT MULTIPLA 1,6i CNG - nebo Opel Combo CNG 1,6 (2x ŠOUPAČKY)
V lpg jsem dvojkovou octavku nevidel kolik tak žere golf V 1.4 nebo ta fabie dvojková? ta 1.2 prej žere
nejsem žádnej závodník mimo město jezdim těch 100 a po dalnici do 140 km/h
Také bych s těmito požadavky a ročním nájezdem vybíral jednoznačně auto na LPG. Dají se sehnat 2kové Octavie. Třeba tady. Mám Auto na LPG Favorita 1990 na dojíždění do práce a ještě mám 4kového Transportera 1,9 TD 50 kW 1994. A nechtěl bych ničit diesel těmito krátkými trasami. S Transporterem jezdím převážně jen o víkendu a s Favoritem dojíždím do práce trasy do 15 km. A to i přesto, že se v práci dostanu k naftě.
pédéčko 77kw le je dobrá volba, sháněl bych kousek bez DPF filtru a po rozvodech
má jen pětistupňovou převodovku ale to nevadí, auto nekoupil v čr ale v zahraničí, klidně s nájezdem 200 tisíc, ale v dobrém stavu
Pokud budete mít děti tak kombíka, dětskou sedačku umístíte bez problémů včetně dítětě, do kufru kočárek
Co třeba punto II 1.2 8V? V zadu je místa pro děti dost a spotřeba je tak 5,5 a na dálnici s klidem mezi 4 a 4,5, náhradní díly za pakatel a pořizovaci cena mezi 50 - 70 tis.
5, 5 - 6
Zdravím,
ohledně spolehlivosti - na to se opravdu nedá odpovědět, protože v tom je příliš neznámých. Jak se předchozí majitel k vozu choval, jak a kde auto jezdilo, celková údržba, stáří vozu... Octavia x Golf se při porovnání opravdu nedá paušalizovat, krom toho že auta jsou stejné třídy, stejný koncern, stejný motor. Na Vašem místě bych hledal vůz v dobrém stavu klidně mezi oběma variantami.
Prostor pro posádku/zavazadlový prostor je u obou aut naprosto stejný resp. 5 litrů navíc u Octavie stěží poznáte.
Navíc bych ještě zvážil tu motorizaci TDI (vzhledem k ročnímu nájezdu km), pokud hledáte úsporu a spolehlivost, nebál bych se atm. benzínového motoru 1.6 - který je spolehlivý a méně náročný (servis, údržba) než TDI, v konečném důsledku přes vyšší spotřebu vychází provoz vozidla levněji. Krom toho, že auto s touto motorizací (MPI) seženete pravděpodobně mladšího ročníku než stejný vůz s Vámi požadovou motorizací (předpoklad stejné kupní ceny)
Co budete preferovat je samozřejmě na Vás a já Vám přeji úspěšnou koupi.
S pozdravem Jakub Civík
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.