Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Peugeot 206 1.6i

Od: tommyk odpovědí: 4 změna:

mám dotaz, zda má model Peugeot 206 1.6i rok výr. 1998 ABS? je možné, že já ho v v tomto autě nemám? díky za info Tom

doplněno 24.02.16 10:28:

byl jsem na evidenci vozidel, a NEVYHOVUJE v TP je zapsáno ABS a fyzicky v autě není, co mám dělat? jak je to možné? na evidenci mi řekli, že toto auto není na ABS dělané.

doplněno 24.02.16 10:46:

Vin - vf32anfze40059977

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

ABS mit nutne nemusi, tedy nemate-li ho fyzicky na voze ani zapsane v TP, tak v tom neni problem.

hodnocení

0x
Mělo by mít.písněte do sz VIN a zjistím jestli.ano či ne
doplněno 24.02.16 16:58:

Ne nemá to mít ABS-ptal jste se na to na Peuclubu nebo jste žádal mimo Poradte ještě někoho?(dotaz osoby s nickem Tommyandrson včera tj.23.2 večer ve 23:17!)Máš tam podrobnější zápis ze service-boxu ke stažení v PDF!

doplněno 24.02.16 17:01:

Změnu v TP ale asi kontaktovat autor.servis a prostřednictvím zástupce opravit zápis!

tommyk
hodnocení

VIN - VF32ANFZE40059977

prosím o info o ABS, díky

k2
hodnocení

0x

Tak jedine kontaktovat dovozce/znackovy servis, kde by Vam (snad) z VIN ci jineho identifikatoru meli zjistit, zda auto ma ci nema ABS mit. Zadarmo to ale delat nebudou. S timto potvrzenim pak dojit na urad, kde chybu v TP opravi.
Popripade pokud je to dovoz ci uz druhy TP, tak by mohli mit na urade "stary" TP se spravnymi udaji...
Vse samozrejme za predpokladu, ze tam ABS z tovarny opravdu nebylo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]