Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alkohol za volantem

Od: kn odpovědí: 10 změna:
Chci se zeptat,jestli někdo nevíte,na jak dlouho můžou sebrat řidičák,když vám naměří skoro 2promile.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jozka*
hodnocení

4x

Já bych to viděl nafurt.

fik
hodnocení

1x

Kdyby to bylo na mě tak na pořád. Takový člověk je neřízená střela a obecný ohrožení číslo 1. Reálně vzhledem k tomu že už se to jako to obecný ohrožení bere,tak pokud nezpůsobíš nehodu tak asi na ten rok,pokud něco způsobíš klidně třeba na 5 let a můžeš samozřejmě jít do basy

hodnocení

0x

Trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky, odnětí svobody až na rok, peněžitý trest až do 5 000 000 Kč, zákaz řízení až na 10 let. To vše za předpokladu, že dotyčný nezpůsobil žádnou nehodu či někoho nezranil.

xaver
hodnocení

0x

To ses tak ožral nebo se jen informuješ, máš to v plánu?

kn
hodnocení

Já nepiju,takže v plánu to nemám. Ale stalo se to kámošovi.Ruplo mu v hlavě a sedl za volant opilej.Na parkovišti trochu štrejchl auto,tím pádem u toho byly i policajti,tak zjistili v jakým stavu byl. A teď má strach co a jak. Nikdy předtím to neudělal. Za blbost se holt platí!

tregedo*
hodnocení

0x

Zdravim, já měl 2.20, vzali mi papíry na 12 měsíců a 18 měsíců podmínka, pokuta tušim nebyla záleží jestli spolupracoval s policií , jak se choval atp, tak je to různý. P.S. Vaše názory jakej sem de...l mě fakt nezajímá! Odpovídám tazateli jen.

ladza*
25.02.16 14:09
hodnocení

0x

1-2 roky.

saladin
hodnocení

0x

na půl roku až na 2 roky... plus je to trestný čin ...plus pěkná pokuta

cechacek*
hodnocení

0x

Jenom do dvou let a malá pokuta 25-50 tis.

toxxx

Dostaneš podmínku 20 000 pokutu a 18 měsíců zákaz po 9 měsících zažádáš a podmínečně ti povolí si udělat znovu řidičák,vím to zažil sem to ale měl sem 1

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]