Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepsání údajů v TP

Od: ponky* odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

mám v TP napsána pouze 2 místa na sezení, ale ve voze je 5 plnohodnotných míst. Je možné to nějakým způsobem změnit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

Zalezi na tom, co je to za auto. Nekteri vyrobci takoveto zmeny nepovoluji, jini pri splneni urcitych podminek ano.

ponky*
hodnocení

jedná se o hyundai getz. Dá se někde zjistit, jestli to u tohoto vozu jde? případně kolik to bude stát.

k2

Nekteri vyrobci maji vyjadreni na webu MD, Hyundai jsem tam ale nenasel, takze jedine kontaktovat dovozce s dotazem. Vse tedy za predpokladu, ze ta 2mista jsou tam kvuli kategorii vozidla a ne administrativni chybou urednika...

remisak*

Poptejte se Dopravním inspektorátě a nebo na STK.

mzxy*

na dopravním inspektorátu VB určitě ne...

TP se nepřepisuje protože je to výsledek schvalovacího procesu...máte prostě 2-místné nákladní auto

pokud se má něco změnit tak jedině přestavbou pokud to zá¨kon umožńuje a novým rozhodnutím

saladin
hodnocení

0x

tak se běžte zeptat na úřad či stk ... když tam máte 5 míst tak to je nejspíš nějaká chyba v TP

hodnocení

0x

Nejspíš nemáte osobní, ale nákladní (N1) automobil. Kdysi se to dělalo, aby se vrátilo DPH. Tak se auto koupilo jako nákladní s přepážkou. Ta se pak demontovala a auto se osadilo zadními sedadly. Jestli je to tak, pak můžete být pokutována za to, že vzadu jsou sedadla a že na nich někdo sedí.

Podle mě jste koupila auto v bazaru a prodejce vám tuto skutečnost zamlčel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]