Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skodaplus - dá se tomu věřit?

Od: rotorod® odpovědí: 2 změna:

dobrý den

kdybych si chtěl koupit "jeté" auto, a nechci kupovat u autobazarů...mohu věřit skodaplus.cz? mám tomu rozumět že vlastník auta je nějaký autorizovaný servis, takže auto bude po technické stránce OK, a u hodně vidím certifikát Cebia takže se nemusím bát stočení km...takže jednou větou...skodaplus je 100% spolehlivý "prodejce"?

nebo jsou tady nějaké nevýhody? nebo naopak výhody?

díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já jsem si ho pořídil, stáří asi 6 měsíců, najeto 2700 km, sleva skoro 60 tisíc. Předváděčka od Škodovky s plnou zárukou od data prodeje. Podle mě to nemá chybu, navíc tam existuje speciální leasing, kde za určitých podmínek nepřeplatíte ani korunu. To znamená 70 (nebo 75 procent , ted nevím) jako akontace a pak leasing na dva roky. Leasing to musí být samozřejmě od Škofinu (teď se to jmenuje jinak, ale to není podstatné).

doplněno 19.02.16 13:41:

Jedinou nevýhodou pro mě bylo to, že jsem musel pojistit u Kooperativy (ze srdce nenávidím), ale jinak to nejde. Ale ty podmínky jsou nastavený docela dobře. Hlavně výše havarijního a zákonnýho je tam velmi dobrá.

hodnocení

díky za nazor z první ruky

přidá ještě někdo další názor? díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]