Nejste přihlášen/a.
Zdravím, audi a4 tdi netopí, nový termostat, tím to není.Vyndat topení nedokážu. Mohu udělat tedy proplach celé chladící soustavy octem?
Kdo to dělal prosím o radu kolik octu a jak dlouho jezdit aby se propláchlo?
Netopí proč? Neohřeje se a nebo ani ohřáté netopí? Není problém s hlavou a vzniklou vzduchovou bublinou v topení?
Nesmíchal jste nemrznoucí kapaliny? Jsou totiž dva druhy, každý na jiném základě a nesmí se smíchat, jinak vytvoří sraženiny, které téměř nejde odstranit.
Ocet se dá použít neředěný a plný chladící okruh. Dělal jsem to, nic se nepoškodilo, ale výrazného zlepšení se nedosáhlo. Měl jsem to a tam den.
Ohřeje se ... trubky až k radiátoru jsou horké... ale nepropustí to přes topení. Termostatem jsem myslel, že to bude, je nový a žádná změna.Klapky servomotorku se hýbou ( odstranil jsem středový panel palubky ).
Je tedy než ocet lepší levne-autodoplnky.cz/...
Ocet jsem ještě neslyšel,ale když předchopzí rádci nic proti nemají?Osobně bych udělal proplach roztokem sody (jako změkčovadlo vody při praní!).bylo doporučeno při zasrá... olejem při prasklé hlavě.Nyní to dělám běžně při výměněn chl kapaliny-dom vodu se sodou,zahřeju na provozní a pak vypustím a dám novou chl.kapalinu!
Jinak běžně již léta nepoužívám předraženou destilku ale jen a pouze kohoutkovou vodu,žel nevím odkud se pro město JH bere ani "tvrdost vody" ,názory lidí se různí jedni říkají že z Nežárky,druzí s hlubinných vrtů u obcí Děbolín a Olešná a další zase ,že přehrady u Starého mMěsta pod Landštejnem.
Jendo-právě že soda vyčistí dobře!Servisy běžně čistí chl.soustavu sodou-i když ne od případných úsad z vody.Fakturují drahé prostředky a dají levný roztok sody,nezávisle povrzeno servismanem u škody!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.