Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Laguna 1.6 16V 1998 Nebrzdi

Od: laguna odpovědí: 4 změna:

Dobry den. Dneska po ceste do prace jsem pribrzdil a jako kdyby se mi propadl brzdovy pedal pod nohou. A od te doby brzdi jen malinko a az po uplnem seslapnuti pedalu na podlahu. Pedal neztuhne ani pri slapani u vypleho motoru. Dival jsem se na brzdovku a nic tam nebylo. Nejspise mi to vyteklo nekudy. Nevite cim by to mohlo byt? A kde hledat chybu? Moc dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bbbb
hodnocení

2x

Praskla vám brzdová trubka nebo hadička.Mrkněte pod auto kde to teče a nechte vyměnit příslušný díl.

alfic156jtd
hodnocení

2x

Tak dolij brzdovou kapalinu, dej pod auto karton, nastartuj, ale s autem buď na místě, prošlápni pedál a kde bude mokrý karton od brzdové kapaliny, tak to bude přibližně místo úniku. Možná jen špatná hadička

hodnocení

2x

Chybu hledat u brzd nebo potrubí. Nevím jestli to byla zrovna Laguna, ale některý tuším Renault měl u zadních kol trubky kvůli riziku poškození obalené nějakou gumou, jenže se tam držela voda a trubky urezly - osobní zkušenost ze servisu, kde jsem byl na praxi.

laguna
hodnocení

Dekuji moc zatim

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]