Nejste přihlášen/a.
Ahoj , mám takový problém. Koupil jsem si včera dálniční známku , dal domů že si ji dneska po práci vyplním a nalepím , ale bohužel manželka se toho dopoledne sama "zhostila" a vypsala oba dva díly , na kterých ale spletla jedno číslo na SPZ a ještě k tomu to nalepila , no já myslel , že jí zabiju.
Známku se mi podařilo po dlouhém boji z okna odtrhnout , ale mám na obou dílech špatnou SPZ , místo 8 tam napsala trojku! a ještě to napsala nějakou propiskou a úplně to tam vyryla. Jde to někde vyměnit , protože nechci vyhazovat dalších 15 stovek za známku. Děkuji za rady.
To co máte, dojděte na větší poštu (malá nemá zkušenosti) a požadujte výměnu z důvodu:
chybné manipulace s kupónem (poškození kupónu před vylepením apod.)
Vyplníte si žádost, vezmete oba díly, občanku, a jdete na poštu.
Manželku nezabíjejte, páč je na Vás moc hodné, chtěla Vám ušetřit práci, jen se to nepovedlo.
Jistě že techničák s sebou.
Dálniční známku vyměníte na poště. Více zde.
Jinak opravit trojku na osmičku snad není takový problém.
3 bych přepsal na 8 (obráceně by to bylo horší). Že to nebude úplně čisté bych neřešil. Za těch 20 let (nebo kolik), co existují dálniční známky mi ještě číslo na známce nikdo nekontroloval.
Na otázku odpovím otázkou, což je sice špatně, ale přesto. Už vám někdo kontroloval dálniční známku? tedy rgistační číslo auta na známce? Já jezdím myslím dost, teď tak 50 tisíc za rok a ještě nikdy mi nikdo na známku nedíval. Ale samozřejmě je správně mít tam správnou reg. značku napsanou. Já tam nemám žádnou, neměl jsem tužku. Snad časem dopíšu.
Co se lepení známky týče, již roky lepím nejprve znákmu na kalhoty a teprve pak na sklo. Při výměně jde krásně sloupnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.