Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna ŘP při končící platnosti

Od: jaja28* odpovědí: 10 změna:

Příští měsíc mi končí platnost řidičského průkazu. Neví někdo, zda se při podávání žádosti o výměnu ŘP vyplňuje nějaký tiskopis, nebo stačí přinést jen fotku? Díky za odpověď.*dril*

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fantom*
hodnocení

0x
Ahoj
Stačí si dojít na odbor dopravy a tam si tě vyfoti a žádny tiskopis nevyplnuje
Jenom si vzít občanku a řidičák
x®

Nevím jak kde, ale na mně chtěli fotku. U nás fotí jen na občanku.

jaja28*
hodnocení

Pro x - a jen tu fotku, tiskopis jsi žádný nemusel vyplňovat?

jaja28*
hodnocení

pro fantoma - no asi nevyfotí, právě tohle mají psané i na stránkách, že se musí donést fotka. A že se žádný tiskopis nevyplňuje víš, nebo si to jen myslíš?

fantom*
Mně teda fotily tak si vem i tu fotku + občanku
Vše jinak máš na webu iministerstva dopravy nebo jak se to píše
Oni ti na dopravě řeknou co se týče tiskopisu
Já jsem tam byl minulý rok pro nový řidičák

mzxy*
hodnocení

0x

tiskopis tisknou z počítače po předložení občanky, ten se jen podepisuje

na ŘP si musíte přinéstr vlastní fotku, fotí se podle zákona pouze na občanky

jaja28*
hodnocení

Tak vám všem hromadně děkuji za odpověďi. Upřesním proč jsem se ptala na ten tiskopis, protože když jsem na internetu zadala tento dotaz- tak mi na různých webech vyskákaly ukázky tiskopisů který se má vyplnit. Tak proto ten dotaz. Fajn, beru občanku, fotku a jdu vyřizovat. Čauky.

x®

Paní u okénka vše vypsala, mně pak dala k podpisu mimo jiné i čestné prohlášení, že jsem se v žádné zemi EU nedopustil přestupku, za který se odebírá řidičák. Asi za 14 dní jsem si přišel pro nový řidičák. Jelikož mám i skupinu C, tak platnost řidičáku je jen 5 let.

buss
hodnocení

0x

Nehledejte kdesik cosik na internetu a podívejte se na web obce, úřadu. Ideální je si zavolat, v okolí nikde nefotí. Takže fotku vlastní 3,5 x 4,5 cm. A poplatek.

saladin
hodnocení

0x

Stačí přijít na úřad a oni si vás tam i vyfotí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]