Nejste přihlášen/a.
Příští měsíc mi končí platnost řidičského průkazu. Neví někdo, zda se při podávání žádosti o výměnu ŘP vyplňuje nějaký tiskopis, nebo stačí přinést jen fotku? Díky za odpověď.
pro fantoma - no asi nevyfotí, právě tohle mají psané i na stránkách, že se musí donést fotka. A že se žádný tiskopis nevyplňuje víš, nebo si to jen myslíš?
tiskopis tisknou z počítače po předložení občanky, ten se jen podepisuje
na ŘP si musíte přinéstr vlastní fotku, fotí se podle zákona pouze na občanky
Tak vám všem hromadně děkuji za odpověďi. Upřesním proč jsem se ptala na ten tiskopis, protože když jsem na internetu zadala tento dotaz- tak mi na různých webech vyskákaly ukázky tiskopisů který se má vyplnit. Tak proto ten dotaz. Fajn, beru občanku, fotku a jdu vyřizovat. Čauky.
Paní u okénka vše vypsala, mně pak dala k podpisu mimo jiné i čestné prohlášení, že jsem se v žádné zemi EU nedopustil přestupku, za který se odebírá řidičák. Asi za 14 dní jsem si přišel pro nový řidičák. Jelikož mám i skupinu C, tak platnost řidičáku je jen 5 let.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.