Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čerpadlo na olej

Od: rengeacz odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,máte někdo zkušenost s výměnou oleje pomocí čerpadla?Čerpadlo je v nabídce Lidlu, vždycky jsem výměnu

prováděl klasicky ale toto mě zaujalo.Vypadá to pohodlnějí. Vyčerpá se všechen olej?Dík za názory a rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Já bych to nekupoval a hlavně nepoužíval. Nemáte jistotu, že konec hadičky je na úplném dnu olejové vany, že vysaje i nečistoty... přes zátku na vaně to bude vždycky kvalitnější výměna, i když na úkor pohodlí.

stonek*
hodnocení

3x

Nevyčerpá se všechen, kvalita výmeny uhýbá pohodlí.

asd1
hodnocení

1x

Pohodlnější to je, ale lepší je vypustit klasicky spodem. To platí i pro servisy "vycucnout hadičkou", tím si jen ulehčují práci - neví kde přesně ve vaně je konec hadičky a nevytáhne to všechny nečistoty. Navíc na zátce bývá magnet který chytá kovové piliny, a ty hadička nevytáhne.

fik
hodnocení

0x

Blbost,výpustný šroub je nejníže na vaně a olej jak vytéká tak sebou vezme i dost nečistot. Tímhle ani zdaleka nevyčerpáš to co by jsi vypustil,vana má u některých aut i přepážky,můžeš tou hadičkou narazit na přepážku a vyčerpáš třeba půlku.

Tím spíš nechápu důležitost tohodle vynálezu,protože u hodně aut se olejový filtr povoluje zespoda a tím pádem stejně pod to auto musíš vlízt a i kdyby ne musíš nějak pochytat to co teče z povolenýho filtru. To už nikoho nezabije vytočit navíc tu zátku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]