Dobry den. Chtel bych poprosit o radu. Vcera mi zaclo neco mlatit v aute. Pripada mi ze to jde od zadni casti. Kdyz jsem vyradil tak jse ozyvalo neco jako kdybych mel neco upadle a mlatilo to o cestu. Ale nic jsem pod autem takoveho nevidel. Nevite nahodou cim by to mohlo byt? Jesti neco s prevodovkou? Mam Lagunu 1.6 16V r.v. 1998. Dekuju za odpovedi
nejprve výfuk a okolí, pak zkontrolujte podběhy, brzdy, vnitřní stranu pneumatik, plasty...
Někdy se zdá bouchání zezadu a jedná se o předek... např. plast pod motorem
doplněno 13.02.16 19:08:
jestli to opravdu "háže" - zkuste zkontrolovat dotažení šroubů kol - po nějakém servisu je nutné dotáhnout po 50-100 km. Tipnul bych si neutažené kolo. Jinak hned do servisu - nebezpečí nehody.
Rozhodně bych auto odstavil,pokud něco mlátí znamená to jediné,že je něco volnýho a může to být i velmi nebezpečné. Namátkou,mohla prasknout pružina,vytéct tlumič,uložení stabilizátoru,povolený náboj..možností je ještě více,přesně ti nikdo neřekne,tohle pokud se v tom nevyznáš tak určí jedině servis
Tak bylo to rozsypane lozisko. Ale ted mi tam neco piska zase. Po seslapnuti brzdy to prestane
skodaoctavia1
Zdar známej řešil něco podobného na autě,něco mlátilo i za plynem,na neutrál při rejdu,nepravidelně.veškerý plasty na podvozku šli dolů,podběhy...nakonec se ukázalo ze to byla povolená kola všechna 4.nekdo z ulice se mstil.
Jak máte uloženou rezervu? U mé R19 to také vzadu "bouchalo", na STK jsem mořil mechanika, ať mi tu závadu najde - a nic. Pak jsem zjistil, že skáče rezerva v tom nešťastném drátěném koši pod autem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.