Nejste přihlášen/a.
Zdravim, mám otázku ohledně provozování odtahové služby. Chci si založit svoji živnost a zajímá mě jaké jsou podmínky. Pokuď jsem vše pochopil správně provozování odtahové služby je živnost koncesovaná a je proto nutné dodržet určité podmínky. Víte zda-li je omezen věk v oblasti provozování odtahové služby? Jako je tomu tak např. u provozování autoškoly(24let), nebo taxikaření(21let) a popř. i jiné důležité podmínky, které je nutno dodžet při založení živnosti a provozování vlastní odtahové služby. Díky za odpovědi.
Pokuď si sám nedokážeš vyhledat právní úpravu, která řeší tento problém, tak raději ani nezačínej podnikat. V podnikání tě totiž nikdo nepovede za ručičku, co máš a nemáš.
Sám podnikám už 10let od ukončení studia, tak už jsem něco pochytil.
A ty se zamysli nad hodnotou svého příspěvku.. V právní úpravě jsem provozovaní odtahové služby nedohledal, netvrdím však že tam není. Řešit se to samozdřejmě dá i jinak než přes fórum, např. na živnostenském úřadě, kde nám začínájícím poradí. Fajn, podnikáš 10 let, tak poraď , když jsi "něco pochytil", ale nepovyšuj se prosim tě nad ostatní. A v jakém oboru podnikáš?
Kdybych to nechtěl pohledat na intu, v živ. zákonu, tak zvednu telefon a zavolám na živnosťák a mám to z první ruky od kováře a z místa bydliště, kam bych pak šel o žo žádat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.