Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LPG problém(vypínání,smrad,...)

Od: sofrma* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den mám auto Citroen xantia 1.8i 74kw a začalo mi blbnout LPG přepínání.Po přepnutí auto začne cukat jako by byla prázdná nádrž a přepne se na benzín, ale to je nesmysl protože cca 10 minut jízdy po natankování jede auto na LPG jak má ale poté zase začne cukat a přepne se na benzín, také jsem zjistil, že nefunguje s tohoto důvodu i topení a lehce jde v kabině při jízdě LPG cítit.Prosím nemáte s tím nějaké zkušenosti?(Když po jízdě ohmatám hadice pro chladící kapalinu tak jsou teplé jen asi do pulky nějakého rozvaděče kde vede i hadice LPG a dále pokračující hadice do topení jsou studené, jako by se hadice ucpaly) mimochodem, teplota oleje stoupá až do vysokých teplot.

Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nvštívte servis,plyn je odborná záležitosť.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]