Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povinné ručení a havarijko zvlášť

Od: kolomaznik odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

je možné uzavřít povinné ručení u jedné pojišťovny a u druhá havarijko?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mzxy*
hodnocení

0x

asi tak jakol když nakuoujete v jendom krámu rohlíky a v druhém maso

bud tam dojít osobně nebo si to sjednat po netu

hodnocení

0x

Možné to je, ale z vlastní zkušenosti - pokud to uzavřete u jedné pojišťovny, bude to výrazně levnější.

kolomaznik
hodnocení

Jde mi o tom, že jsem si koupil auto (druhé) a první bylo kvůli bonusům psané na mého otce (povinné + havarijko). Chtěl bych to udělat, pokud by to samořejmě šlo, tak že bych si povinné ručení uzavřel na sebe a havarijní na taťku. Otázkou je o kolik by se to prodražilo :)

mzxy*

o kolik. to vím úplně přesně...10.500,- Kč za jedničkovou Fabii r.v. 2006

asd1
hodnocení

0x

Ano jde to.

Napiš si varianty a porovnej.

Povinné na sebe bude asi o hodně dražší = podle mne nesmysl. (pokud otec nebourá a nemá malusy..) Obvykle je výrazně výhodnější co nejdéle využívat bonusy a až když žádný není možný tak to dát na sebe. Minimálně budeš starší = nižší sazba...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]