Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antenní napajení Fabie

Od: mara21® odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer,měnil jsem na škoda fabia 1 anténu,ale nevím kudy mám natáhnout napajení pro zesilovač anteny.Chtěl bych zapojit od rádia,káblík až k anténě.Ale nechce se mě oddělávat celá palubní deska?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Já jsem to nedávno dělal na vw a šlo to tvrdým drátem od dveří spolujezdce.
doplněno 11.02.16 21:12: Ano, taky jsem sundal tapecírung na stropě - je to fakt piplačka dávat na zpět... To prostrčení skrz jde lehce, jen to chce tvrdý drát a chvilku šťourat a on se prostrčí. Poté jen přilepit drát na ten tvrdý drát a hotovo.
hodnocení

Ok dík.Taky jsem přemýšlel,že bych káblík táhnul po střeše až ke a-sloupku,potom dolů ke přístrojové desce a k rádiu,ale mám strach,abych ten káblík protáhnul přístrojovou deskou k rádiu?

hodnocení

0x

A proč není možno použít u Fabie (vozů Škoda) napájení po anténním přívodu? Jsou z výroby připravena na toto napájení zesilovače, stačí použít toto, říká se tomu "separátor napájení"taky "Fantom", např. zde audiocar.cz/... Jedině, že jste namontoval anténu, která má další vodič pro napájení, kromě anténního svodu...pak podle výše míněných rad...

vernon
hodnocení

0x
Originální anténa má fantomové napájení. To sis koupil aktivní anténu s kablíkem? Přidělal sis práci...
hodnocení

Jo koupil jsem si aktivní anténu.Která měla pouze napajení po kablíku. :( Dneská jsem dál kablík od antény až k rádiu,ale jen tak to nešlo musel jsem oddělat půlku tapecu stropu od strany spolujezdce,a-sloupek a půlku přístrojové desky. :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]