Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podložka 206 1.4i odkud je?

Od: 4534 odpovědí: 2 změna:

Ahoj,potřeboval bych radu ...sundával jsem na P 206... r.v. 2000 ... 1.4i...55 KW ...hlavu,ale zbyla mi tahle plechová podložka,vypadla mi nevím odkud ... Nemůžu najít její správné místo nikde mi nepasuje ... Vstriky,sání s klapkou už jsou na hlavě,tam mi to nikde nepasovalo...sundával jsem s boku hlavy i celou " skříň " termostatu ,ale to bylo pouze na silikonu,tak pro ní místo taky není...svody taky ne ...svody s výfukem mají svoje ... na držáku motoru s karoserii není taková podložka taky,podle knížky ...Neporadil by prosim někdo?

Podložka 206 1.4i odkud je?
Podložka 206 1.4i odkud je? #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Prosím sděl typ (kód)motoru .Nemám přístup na peu service box,ale jen na citroen ,proto ten motor!Pak se pokusím sdělit odkud to je!

doplněno 07.03.16 18:05:

Hmm,tak jsem zkoušel Xsaru 1,4i 75 a nic takového nemá tak lituji ale neporadím!

4534

Díky za snahu,kdoví odkud to je ...Taky sem to nenašel v nabídce těsnění a podložek pro 206 ... měl by to být KFX

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma klapka do vyfuku

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]