Nejste přihlášen/a.
co myslíte,. k čemu je systém "registr obyvatel", který stál miliardu a nají do něj přístup VŠECHNY úřady?
Jasně že nemůžete čekat, máte k přepisu 10-denní zákonnou lhůtu
Pokud není potvrzenoí falešnoí ale je vydáno evidencí pbnyvatel, máte vše co potřebujete
předpokládám že jste byla při vystavení POTVRZENÍ řádně poučena jak prokázat totožnost do doby neý dostanete novou opbčanku, proto nechápu, co hledáte tady
Dobrý den, pochybuji o tom - já jsem takto nedostal na poště ani peníze na složenku B. Tedy, na OP s ustřiženým rohem. Zdravím!
doplněno 07.02.16 22:18:Obávám se, že tazatelka nemá momentálně platný doklad totožnosti. OP s ustřiženým rohem není již platný a to potvrzení neprokazuje totožnost, ale je jen o tom, že je o nový OP zažádáno. Takto to "vnímala" v mém případě ta pošta. Bude zajímavé, jestli to projde tazatelce na jiném úřadě (já jsem to jinde nezkoušel).
doplněno 02.03.16 18:13:petrab - byl Vám ten papírek k něčemu nebo se musí počkat na nový OP?
doplněno 02.03.16 18:33:hahanaj - ano, to je to, co zde "propaguji". To potvrzení není náhrada OP a totožnost se s ním neprokáže (jak je zde mylně uváděno). S tím papírkem nikde nic nevyřídíte.
ano ben- ani na poště se se mnou s tím nechtěj bavit - potřebuji přepsat SIPO, ale prý nelze... až s novým OP
nezbývá než čekat
taky čekám až mi vydají nový OP ,abych si to mohla vyřídit
mně bylo řečeno ,že s papírkem nelze musím mít nový OP
veřejnou listinou je podle zákona i řidičský průkaz, lze jej proto využít k pokázání totožnosti
Pokud o tom pochybujete, můžete k jakémukoliv evidenčnímu úkonu využt služeb "zmocněnce", který za vás na základě plné moci vše zařídí, předpokladem je plná moc podle zákona a platná občanka ( jeho! )
ale když chcete čekat, tak čekejte a čekejte...máte ustřižený roh tak asi neexistujete
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.