Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Mám problém nejspíše se spojikou..? Kolik stojí ,nebo jaké je nejlevnější řešení? Mám staré auto (98 rok) musí mě ještě 2 roky vydržet, než bude na nové...
Vyjížděl jsem vyžší obrubník, nešlo vyjet tak jsmepřidal, najednou se začoudilo od kola a smrdělo..
Cestou domů sem jel v pohodě, akorát když řadím na 3ku- 4ku ve větší rychlosti, tak to udělá hnnnn a proklouzne jako by plyn. Znát to je hlavně v kopcích, kde co sem dával na 4ku jedu ted na 2ku. díky za každé rady,,
motor? Podle něj dohledáme konkrétní spojku
Počítám s tím, že to je 66 nebo 85 kW. Práce cca 1-2tis (podle servisu), díly cca 2800 - 7700,- podle značky. Vyměňujte vždy "spojkovou sadu"!
Na "dojetí" - dva roky - bude stačit levnější varianta - tj. za 3-4tisíce máte opraveno na dva roky.
Pokud budete chtít sám koupit spojkovou sadu někde na internetu, nejprve si ověřte přesný typ převodovky! Ať neutrácíte zbytečně...
Já bych to dal do nějakého "garážového servisu" o víkendu - čistě mechanická práce, dělávalo se doma "nakoleně"...
Jak psal výše, vždy vyměnit celou spojkovou sadu. Kvalitní jsou tyto: autodily-cardo.cz/... a autodily-cardo.cz/...
Taky jsem dříve nakupoval v autokelly a ceny mi připadaly normální :D Pak jsem na netu našel tuhle stránku a ceny tam jsou za hubičku :D Například v autokelly mají na moje auto brzdové kotouče za 1200 (starline) a tady za 400kč - ATE, Brembo, ferodo. Za tuhle stránku jsem rád :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.