Nejste přihlášen/a.
na tento typ kol bych nic nepřidělával - jsou lehce deformovatelné ! Na kočárku jsem měl železné a za rok byly K.O. - hliník je lepší, ale v tomto případě bych doporučil prostě koupit pořádná a pevná kola google.cz/...
Jak píše @jmlc, kola na (moto)káře, hlavně ty zadní, dostávají pořádný "záhul". To poznáte po prvním šmejru. My měli spotřebu přímo úděsnou (co se týká kol z kočárku s dráty). Lepší výdrž měla kola paprsková, pravděpodobně z nějaké slitiny hliníku, nejlíp na tom byla kola plechová, ze starých kočárků. Ty šlo v nejhorším srovnat kladivem, ale na to nikdy nedošlo, dřív se svíkla "guma". Že jsem tak smělý, k čemu ta rozeta? Osobně mám na rozetu památku v podobě rovnoběžných škrábanců přes půl lýtka a své děti mám rád, tak bych byl dvojnásob opatrný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.