Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řidič bez papírů od vozidla

Od: rychnovekl odpovědí: 9 změna:
Ahojda, chtěl bych se zeptat, co se mi stane od policistů, když nebudu mít papíry od vozidla? Co by mi policisté mohli udělat? Ty vozidla pořád mění řidiče, a tak se někdy chybička vloudí..:( Jinak vše je Ok

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

zeptej se Janouška, řidičák pořád má a pokuty neřeší, když rozflákal Porsche tak večer si zyjel do baru Maserati, opět bez řidičáku

hanher*

A to vysvětluje tazateli konkrétně co?

jyri*
hodnocení

0x

hele to netuším ale něco z toho mít budeš to vím určitě kamarádovi se to stalo a policisté mu chtěli dát nejakou pokutu tak volal manzelce která veškeré papíry dovezla a ty policisté meli takovou trpělivost že ty 2 hodiny počkaly :D

hodnocení

0x

Zdravím Rychnovek.

Záleží jako je to vozidlo, zdali jsou vůbec doklady vydány a důvod roč je nemáte.

Katastrofálně to může být i tak, že skončíte na pár hodin v cele.

Popiště podrobněji oč jde.

danys*

nu: vaše odpovědi mi stále častěji připomínají komentáře starého zapškhlého dědka na trabantfóru!

Jinak k dotazu. Pokud je vozidlo řádně registrováno a vy nemáte u sebe potřebné doklady, pak pokuta v blokovém řízení do 2000 kč.

cobrak*

Dobrý den, asi se u Vás rozjíždí nějaká psychóza, možná dokonce neuróza! Navštivte hned ráno svého lékaře, ať Vám přidá tabletku, hezký večer!

doplněno 06.01.14 17:58:

Sorry, sorry, sorry a ještě jednou sorry! Nevšiml jsem si, že reagujete na pana nu...Omlouvám se, myslel jsem, že je to myšleno na Milana...

doplněno 06.01.14 20:57:

Milan: Tak to vypadá, když chce člověk někoho bránit :) Ve spěchu jsem se překoukl a myslel, že to danys myslí na Vás ;)

cobráku, nikoliv nemoc, ale zkušenosti...

I Vám přeji krásný večer.

doplněno 06.01.14 21:04:

už tomu rozumím, jak to asi následuje text za s sebou..

ale to nic, hlavně že máte hezký večer a měl jsem dobrou večeři.

nu*

Omyl, pokud tazatel přejede babičku a pak policistům řekne že u sebe nemá papíry, nebude to za 2000,- Kč

buss
hodnocení

0x

Nevím co to jsou papíry od vozidla... Co by mohli policisté udělat? Jste povinen ty papíry mít u sebe.No věšet asi nebudou, mohou zdržet při prověřování, potěšit pokutou. Pokud se střídá více lidí, nechali se doklady někde v autě, nebo u firmy např. v knize jízd.Za chybičky se platí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]