Nejste přihlášen/a.
Zdravím Rychnovek.
Záleží jako je to vozidlo, zdali jsou vůbec doklady vydány a důvod roč je nemáte.
Katastrofálně to může být i tak, že skončíte na pár hodin v cele.
Popiště podrobněji oč jde.
nu: vaše odpovědi mi stále častěji připomínají komentáře starého zapškhlého dědka na trabantfóru!
Jinak k dotazu. Pokud je vozidlo řádně registrováno a vy nemáte u sebe potřebné doklady, pak pokuta v blokovém řízení do 2000 kč.
Dobrý den, asi se u Vás rozjíždí nějaká psychóza, možná dokonce neuróza! Navštivte hned ráno svého lékaře, ať Vám přidá tabletku, hezký večer!
doplněno 06.01.14 17:58:Sorry, sorry, sorry a ještě jednou sorry! Nevšiml jsem si, že reagujete na pana nu...Omlouvám se, myslel jsem, že je to myšleno na Milana...
doplněno 06.01.14 20:57: Milan: Tak to vypadá, když chce člověk někoho bránit Ve spěchu jsem se překoukl a myslel, že to danys myslí na Vás
cobráku, nikoliv nemoc, ale zkušenosti...
I Vám přeji krásný večer.
doplněno 06.01.14 21:04:už tomu rozumím, jak to asi následuje text za s sebou..
ale to nic, hlavně že máte hezký večer a měl jsem dobrou večeři.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.