Nejste přihlášen/a.
Mám fiat punto II r.v.2000, levý světlomet se mi mlží zevnitř a povrch toho plexi je už takový matný.
Jsem z Jihlavy,důchodce,potřebuji poradit ,kde bych mohl levně sehnat celý náhradní reflektor?
Děkuji.
Co tohle? Ca. 1800,- Kč
Ale ještě ti dám jeden tip, jakkoliv to může znít neuvěřitelně, povrch světlometu se dá perfektně rozleštit sprejem na hmyz (Biolit, Raid apod). Nevěřil jsem, ale funguje to !
Tak to bych radši leštil... Na vrakovišti koupíš zase jen "zmatnělý" a nejlevnější nový na internetu je za ca. 1500,-
Dobrý den, u mě by jste měl nový světlomet na vaše vozidlo za 1380,- Kč. Jsem prodejce náhradních dílu na osobní i užitkové vozidla všech znáček a nabízím značkové i neznačkové díly za výhodnou cenu. Kdyby jste měl zájem, nebo někdo jiný kontaktujte mě na e-mail: pkautodily@email.cz hezký den!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.