Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spojka polo6n2

Od: pepiik odpovědí: 2 změna:

Mám otázečku.mám polo 6n2 1.4 ,44k 8ventil,o Bjednal jsem si lamelu a přitlačák z netu a došla mi valeo sada na 16v. 1.4 ..,podle mě máj 1.4 o Bsah stejnou spojku ,ale nejsem si jist ..tak prosím o radu ,jestli mám popřípadě vratit sadu díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano je to stejné autokseft.cz/...

doplněno 06.02.16 00:54:

Ano ale talíř mají stejný 200mm 8V autokseft.cz/... 16V autokseft.cz/... a když do setrváku vleze 200mm talíř tak tam musí vlézt i 200mm lamela.A když kounete na celé sady tak tam jsou ty lamely od 190 do 200mm autokseft.cz/... Ještě ověřeno autokelly.cz/...

ar

Del čeho tak soudíte, že je to stejné, když ani ve vašem odkazu není uvedena motrizace 1,4 16V,ale pouze 8v.

16v má lamelu 200mm a ne 190mm jako 8v.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]