Nejste přihlášen/a.
mám Mazdu 323F BJ 1,6 16V 2002. Už řadu let (cca 8 let!) mi svítí kontrolka motoru, ale auto jezdí bez problému, chod motoru je normální, spotřeba +- také takže jsem to neřešil. Pro zajímavost jsem byl jednou na diagnostice a ta ukázala "čidlo klepání". Auto procházelo TK vždy bez problému. Letos je ale součástí TK i diagnostika, takže letos asi bez šance. Čidlo stojí 3 tis. Kč + práce za výměnu a není záruka, že kontrolka zhasne. Nechci vyhodit cca 4 tis.Kč a mít suvenýr v podobě náhradního čidla klepání a dál svítící kontrolku resp. závadu se kterou mě z TK vyhodí. Poradí někdo co byste v takovém případě dělali? Jak prověřit funkčnost čidla. Lze nějak vymazat závadu bez diagnostiky? Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.