Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zástěrky, nebo raději ne?

Od: aron* odpovědí: 4 změna:

Přemýšlím o montáži zástěrek na osobní auto - kombíka. Jedná se mi hlavně o přední, které by chránily přední část prahů před kameny odlétávajícími od kol. Jaké jsou vaše praktické zkušenosti - mají smysl?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejvíce namáhaná je přední hrana prahu. Pokud je kryta plastovým podběhem, pak zástěrky nemají smysl. Zástěrky víří odletující svinstvo a auto je celkově špinavější. Já osobně zástěrky nemontuji. Za prvé se mi to nelíbí a za druhé nevidím žádný přínos k životnosti vozu.

pavel35
hodnocení

0x

Namontovat ale takovým způsobem, aby se tam někde neusazovalo bahno, myslím v oblasti, kde zástěrky budou přiléhat k prahům, aby to nehnilo.

fik
hodnocení

0x

Za mě ano,ale jedině originály pokud existují,když tam budeš něco bastlit tak výsledek bude spíš mínus než plus. Chrání před odletujícím kamením lkteré vám neodře přední hranu prahu a blatníku a nebude to tak rychle hnít. Jak tu někdo psal,plastový podběh je málo,stejně to háže kamení které dře lak,ta zástěrka zabrání aspoň tomu. A víření bordelu na mokré silnici a následnému ušpinění auta nezabrání nic,a i když by ti to nelítalo od kol,stejně to na tebe hodí protijednoucí náklaďáky takže tohle je mimo mísu

hodnocení

0x

Ide o uhol pohľadu.V zimnom období by som ich mal vpredu najradšej po zem kvôli kamienkom a drti z posypových materiálov.Ak je to iba kozmetický doplnok ako ich má OII tak tam zmysel veľmi nemajú.A ide aj o celkový dojem z auta ktoré sa montážou samo-domo zásteriek môže zaradiť rovno do rubriky "obludárium"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]