Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Identifikace štítku

Od: docent® odpovědí: 2 změna:

Na Fabii 1.4MPI jsem po demontáži pravého předního plastového podběhu objevil štítek ( viz obrázek ). Nevím k čemu tam je a jaký má význam. Děkuji za identifikaci.

Identifikace štítku
Identifikace štítku #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nejsem si jistý, už je to nějaký pátek, co jsem jako student dělal ve Škodovce brigádu, ale mám dojem, že tenhle štítek sloužil k identifikaci vozu ve výrobě. Ale jak píšu, mám dojem, tedy berte to jen jako teorii. Možná někdo bude vědět a ne jen mít dojem a teorii. V každém případě na Feldě je taky, zhruba ve stejném místě, jen nýty jsou po obou stranách. Koukněte do techničáku: Máte tam barva 5281 zeleň atol?

mzxy*
hodnocení

0x

to jsou za "skryté idetifikátory", něco podobného jsem našel na střeše pod tapacírunkem

v tom kódu je mimo jné uvedeno, kdy bylo auto vyrobeno, na které směně a dokonce je tam i vedoucí směny

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]