Nejste přihlášen/a.
Zdravím, tady mám jednu situaci kterou nechápu a pokud na to někdo přijde bude nejlepší když mi pošle přímo zákon a paragraf kde se to vyskytuje. Jde o to že chci zaparkovat podélně na okraji vozovky ale jsou tam vjezdy do garáží (jsou staré a nikdo už je nepoužívá je tam takový nájezdový úhel že by tam neprojel ani favorit :D :D a nové auta už vůbec ne, ale to není podstatné) není tam žádná značka zákazu stání nebo zastavení jenom tam jsou něaké papírky vytisklé na tiskárně které si tam určitě dal majitel vjezdu které můžu absolutně ignorovat protože to není oficiální dopravní značka, otázka zní můžu zaparkovat před vjezdem? viz foto.
Před vjezdem nesmíte parkovat. Pokud mezi žlutým autem a obrubníkem vlevo není mezera 6 metrů, nesmíte parkovat ani jako to žluté auto.
Martine, čtete něco jiného, nežli já píšu. Kde jsem napsal, to co po mne chcete zdůvodnit, že "Myslím ten o parkování naproti vjezdu (6 m)"
Můžete sem dát nějaký paragraf, kde se dá nalézt? Myslím ten o parkování naproti vjezdu (6 m). Děkuji
Protože parkování naproti vjezdu je v ulicích u nás naprosto běžné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.