Nejste přihlášen/a.
Ve Felicii 4/95 mám centr. zamykání 4 dveří na DO bez alarmu. Otvírání a zavírání na klíč v poho. Nelze ovládat DO. Baterka v poho. Rezervní ovladač se chová stejně.Ledka se rozsvítí, světla auta při zamykání na krátkou chvilku taky, ale neotevře a nezavře. Při otvírání auto nebliká. DO model EAGLE III, Leopard RS-250 . ŘJ je přišroubovaná pod budíkama vzadu, bez demontáže krytů nepřístupné.
Díky za podněty na co se zaměřit.
Paja
Jestli to dobře chápu, po otevření řidičových dveří klíčkem se otevřou centrálně i ostatní dveře. Při otvírání se neděje vůbec nic a při zavírání světla na chvilku bliknou. Je to originál centrál a DO?
je třeba někde k tomu najít návod třeba to chce jen znova spárovat
jak víš že sou baterie v pohodě? to že ovladači blikne kontrolka nic neznamená
já bych začal novými bateriemi do ovladače
jinak já řešim nefunkční dálky,alarmy bez patřičné dokumantace jednoduše vyhodim to z vozu zakupuju novou uni dálku a dopřipojím ke stávajícímu centrálu,výhodou je še kabeláž už je v podstatě natažena stačí si jen měřením najít co je kterej drát zač
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.